Tvrtke

22.01.2018.

VLAHOVIĆ GRUPA d.o.o.

Vlahović Grupa d.o.o. je prva specijalizirana tvrtka za poslovno lobiranje u Republici Hrvatskoj, a počela je s djelovanjem u 2012. godini. Ključni posao tvrtke je praćenje rada Vlade RH i Hrvatskog Sabora te regulatora, praćenje zakonodavne legislative, rad EU institucija i izrada sektorskih analiza. Vlahović grupa omogućuje unutarnje analize i podršku u svezi Vladinih procedura, odluka, zakonodavstva te predložene legislative.
Neka od područja djelovanja su energetika, digitalna ekonomija, intrastruktura, transport, zbrinjavanje otpada, financije, EU financiranje i obrana.

22.01.2018.

USPJEŠAN KORAK d.o.o.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada na pripremi i implementaciji projekata financiranih iz EU fondova u Mađarskoj, 2015. godine osnivamo Uspješan korak d.o.o. sa sjedištem u gradu Zagrebu te s podružnicom u Osijeku. Cilj širenja poslovanja na hrvatsko tržište jest ponuditi podršku javnim institucijama, nevladinim organizacijama i privatnim poduzećima u pripremi i provedbi kvalitetnih projekata. Naša vizija je graditi uspjeh naših klijenata. Nudimo konzultantske usluge, praćenje mogućnosti za dobivanje sredstava iz domaćih i europskih fondova, savjetovanje, izradu projektne dokumentacije i provođenje projekata te vođenje edukativnih seminara i radionica.

22.01.2018.

LOGIČKA MATRICA d.o.o.

Logička matrica d.o.o. konzultantska je tvrtka za poslovno savjetovanje koja je osnovana 2010. godine. Osnivačica i direktorica Renata Šeperić Petak, osim svojim bogatim iskustvom i znanjem, rast i razvoj poduzeća gradi ulaganjem u zaposlenike i stvaranjem otvorene, pristupačne, kreativne i motivirajuće radne atmosfere. Upravo zbog toga, Logičku matricu danas čini tim stručnjaka koji posjeduju relevantna znanja, kreativnost i iskustvo nužno za realizaciju projektnih ideja naših klijenata, u svrhu korištenja bespovratnih sredstava iz nacionalnih izvora te EU fondova i programa.

22.01.2018.

GEORG d.o.o.

GEORG d.o.o. je konzultantska tvrtka koja primarno pruža savjetodavne usluge vezane uz bespovratna sredstva iz fondova Europske unije (EAFRD, Vinska omotnica, ERDF, EMFF, ESF).
Pružamo i druge konzultantske usluge za različite mikro i makro projekte, izrađujemo investicijske studije potrebne za realizaciju kredita, studije pred-izvedivosti, izvedivosti i cost-benefit analize, prijave na razne natječaje kao i poslovne planove za početnike u poslovanju, edukacije, strateški management, istraživanje tržišta, tehnička pomoć javnom sektoru. Savjetujemo privatne poduzetnike, strane investitore i javni sektor.

22.01.2018.

Horwath HTL

Horwath HTL je vodeća svjetska kompanija za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena s preko 100 godina globalnog iskustva. Horwath HTL trenutno ima 50 ureda u 39 zemalja te zapošljava preko 250 specijaliziranih savjetnika. U Hrvatskoj smo prisutni preko 20 godina i u tom smo razdoblju savjetnički sudjelovali u realizaciji ključnih projekata hrvatskog turizma za javni sektor i privatne investitore