Tvrtke

10.04.2017.

UHY SAVJETOVANJE d.o.o.

UHY SAVJETOVANJE d.o.o. je konzultantska tvrtka, član međunarodnog udruženja za reviziju, računovodstvo, porezno i poslovno savjetovanje UHY International sa sjedištem u Londonu.
Projektni tim UHY SAVJETOVANJE d.o.o. sastoji se od konzorcija stručnjaka specijaliziranih za savjetovanje javnog i privatnog sektora s ciljem jačanja poslovne konkurentnosti, savjetovanja u području apliciranja za sredstva iz EU i drugih izvora, financijsko-investicijskog savjetovanja te edukacije u području financija i pripreme EU projekata.

07.04.2017.

Pametan rast d.o.o.

Pametan rast d.o.o. za poslovno savjetovanje pruža usluge izrade i provedbe:
- niza strategija, planova, baza i studija,
- EU i drugih projekata za niz izvora financiranja, te
- programa neformalne edukacije, kao i usluge
- porezno – poduzetničkog savjetovanja (uključuje vođenje pregovora s investitorima) i
- zaštite intelektualnog vlasništva.
Specijalist smo za ubrzavanje rasta te u tom području nudimo izradu posebnih strategija i planova i savjetovanje prilikom provedbe istih.

05.04.2017.

Ernst & Young Savjetovanje d.o.o.

Ernst & Young Savjetovanje d.o.o. je dio EY-a, jedne od vodećih svjetskih kompanija u pružanju profesionalnih usluga, s 231.000 zaposlenika diljem svijeta u 150 zemalja te 28 članica Europske unije. Hrvatski EY ured je dio EY CSE potpodručja, zajedno s ostalim novijim zemljama članicama EU.

03.04.2017.

Plavi partner

Tim stručnjaka Plavog partnera ima dugogodišnje iskustvo rada u ključnim institucijama za upravljanje EU fondovima u RH i u konzultantskom sektoru. U 6 godina konzultantskog rada bilježimo 100% uspjeh u dodjeli bespovratnih sredstava našim klijentima jer pažljivo provodimo analizu rizika i procjenu uspješnosti.

14.03.2017.

Eufondia d.o.o.

Eufondia d.o.o. Je tvrtka specijalizirana za poslovno savjetovanje u svezi pridobivanja sredstava iz EU fondova za gospodarske subjekte i javni sektor. Njegujemo fer odnos s klijentima izradom besplatne preliminarne ocjene prolaznosti projekta te naplatnom kroz dijeljenje uspjeha u pridobivanju sredstava.