Edukacija

#truZagreb 2017 –Konferencija o zapošljavanju

#truZagreb 2017 –Konferencija o zapošljavanju

#tru skup održati će se u ponedjeljak, 05.06.2017.od 9:30 do 17 sati, u Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3, 10000 Zagreb. Međunarodna konferencija za sve stručnjake u području zapošljavanja i brige o ljudskim potencijalima, gdje se u opuštenoj atmosferi razmjenjuju iskustva i provjerena rješenja, stiču nova saznanja i nova poznanstva. Popust za clanove HUPa je 150. Kod je: hup-adopto.
 • Tvrtka: ADOPTOTECH
 • Kontakt osoba: Ivan Ćubela
 • Tel: ivan.cubela@adopto.eu
 • E-mail: ivan.cubela@adopto.eu
Alpha grupa- za direktore

Alpha grupa- za direktore

„POVEĆAJTE PROFITABILNOST SVOJE TVRTKE“ Susret direktora i vlasnika malih i srednjih tvrtki održati će se u četvrtak 20. travnja 2017. godine u tvornici čokolade Kraš d.d., Ravnice 48, Zagreb, dvorana Dorina s početkom u 8:00 sati. Pomažemo Vam da pretresete i pooljšate svoje poslovanje, povećate prihode ina 1 dan u mjesecu razmišljate strateški o svojoj firmi. Rezervacija do 10.4.2017.g.
Najava TRENINGA - FIRE UP 2017. - postavljanje ciljeva

Najava TRENINGA - FIRE UP 2017. - postavljanje ciljeva

Pred vama je prilika da u samo 3 sata intenzivnog treninga učinite 2017. izvrsnom! FIRE UP 2017 je trening za sve vas koji želite razbuktati svoj entuzijazam i postaviti CILJEVE ZA 2017. u 7 životnih područja, a zatim sve to nadograditi vještinama koje će vam omogućiti fokus provedbu i fokus. Trening: 3.12.2016.od 17 do 20h, Bogovićeva 1/ I ZAGREB. Prijave na info@ivabele.com www.ivabele.com
 • Tvrtka: BELIVA
 • Kontakt osoba: Iva Bele
 • Tel: 091 37 37 737
 • E-mail: info@ivabele.com
Callidus ustanova za obrazovanje odraslih - UPISNI ROKOVI poslovnih edukacija

Callidus ustanova za obrazovanje odraslih - UPISNI ROKOVI poslovnih edukacija

Pridružite nam se na edukaciji te se usavršite za: Voditelja ljekarne ili Voditelja projekata ili Voditelja ljudskih resursa po posebnim cijenama za članove HUP-a!! Tijekom edukacije koristi se učenje na daljinu, trening te mentorstvo. Polaznici nakon svakog modula rade na svojim poslovnim projektima uz individualnu podršku mentora! Više o programu i upisima : www.ustanovacallidus.hr
Pred-certifikacijski seminar i ispit za Voditelje projekta sukladno IPMA sustavu

Pred-certifikacijski seminar i ispit za Voditelje projekta sukladno IPMA sustavu

TÜV Croatia kao ovlašteni partner Hrvatske udruge za upravljanje projektima koja je članica IPMA-e provodi edukciju za certifikaciju Voditelja projekta. Svi polaznici seminara u cijenu plaćaju i izlazak na ispit za razinu C ili D. Za više informacija kontaktirajte nas na kontakt telefon ili e-mail.

PwC's Academy: Faktoring 18.studenog 2015

Seminar će pojasniti različite oblike faktoring aranžmana koji trenutno postoje na tržištu, kao i kriterije koji se primjenjuju na priznavanje i prestanak priznavanja imovine ili obveza koje podliježu transakcijama faktoringa. Polaznici će biti upoznati s računovodstvenim tretmanom faktoringa, učincima na financijske izvještaje i pokazatelje, kao i s pravnim aspektom ovakvog oblika financiranja.

PwC's Academy: Financije za nefinancijaše

11&12. stu 2015 - Cilj seminara je osposobiti polaznike za analizu i tumačenje financijskih izvještaja, pripremu budžeta, te prepoznavanje financijskih implikacija njihovih poslovnih odluka. Namijenjen je menadžerima, agentima prodaje, nabave i marketinga, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, odnosno svakome tko želi ovladati terminologijom i aktivnije se služiti alatima računovodstvene struke.
Seminar ISO 50001:2011 za lead auditore - prijelazni tečaj

Seminar ISO 50001:2011 za lead auditore - prijelazni tečaj

Poštovani članovi HUP-a, ovim putem bih Vam željeli ponuditi naš seminar - ISO 50001:2011 za lead audiote - prijelazni tečaj. Radi se o seminaru koji je namijenjen već postojećim auditorima sustava upravljanja i koji omogućuje da se u 3 dana tečaja postane IRCA lead auditor sustava upravljanja energijom. Za članove HUP-a odobravamo popust od 15% ukoliko se prijave 30.10.2015. S poštovanjem!
Osnove tržišta kapitala

Osnove tržišta kapitala

Na tečaju Osnove tržišta kapitala saznat ćete što vas zanima o osnovama investiranja i tržišta kapitala: upoznat ćete se s osnovama burzovnog trgovanja i uspješnog upravljanja financijama, s osnovama o dionicama, obveznicama, indeksima i drugim pojmovima. Iz programa: • Financijska tržišta, te instrumenti • Sudionici tržišta • O kupnji i prodaji, te o postupcima nakon transakcije.
 • Tvrtka: ZAGREBAČKA BURZA
 • Kontakt osoba: Melita Marčeta
 • Tel: 01 468 6811
 • E-mail: melita.marceta@zse.hr

Edukacija: EU Fonds Manager

Naučite pisati i voditi projekte financirane iz strukturnih fondova Europske unije. Za članove HUP-a osigurana je posebna cijena, a svoje mjesto u grupi možete osigurati prijavom do 1.11.2014. Više o programu saznajte na: http://goo.gl/j3YEE5