Aktualno

12.01.2018.

U pripremi savjetovanje: Zaštita na radu ustupljenih radnika

Procjenjuje se da putem oko 90 registriranih agencija za privremeno zapošljavanje u Republici Hrvatskoj prosječno radi oko 6.000 radnika mjesečno, a očekuje se da će ovaj oblik zapošljavanja ove i narednih godina imati trend daljnjeg rasta.

30.06.2016.

Radionica HUP - Koordinacije za agencijski rad i posredovanje pri zapošljavanju i Inspektorata rada MRMS-a

U prostorijama HUP-a održana je radionica HUP - Koordinacije za agencijski rad i posredovanje pri zapošljavanju i Inspektorata rada MRMS-a. Radionicu je otvorio voditelj HUP KARP-a, g. Bojan Poljičak koji predstavio Koordinaciju i njene glavne aktivnosti od 2013. godine do danas.

26.02.2016.

Istraživanje "Smart Regulation Index"

Smart Regulation Index, istraživanje provedeno od strane Ciett-a i ˝Boston Consulting Group˝ otkriva da su zemlje koje su usvojile ˝pametnu˝regulaciju zapošljavanja konkurentnije te mogu uživati u prednostima koje donosi bolje funkcioniranje tržišta rada.

23.02.2016.

Članstvo u EuroCIETT-u

HUP- KARP, Koordinacija za agencijski rad i posredovanje pri zapošljavanju, osnovana u sklopu Hrvatske udruge poslodavaca, i službeno je uvrštena na web stranicu Eurociett-a/ Ciett-a, što je i konačna potvrda našeg članstva. Hrvatska je time uz ostalih 48 zemalja prikazanih na grafu izlistana kao ravnopravna članica.

Službena stranica:  https://lnkd.in/eWXMZfs