Aktualno

22.09.2017.

U Osijeku održan seminar. “Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje poduzetnika”

Osijek, 22.9.2017. – Danas je u prostorijama HUP-a Reg. ureda Osijek održano događanje „SVE NA JEDNOM MJESTU“ – Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje poduzetnika u organizaciji HUP-a i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta kojemu je cilj predstaviti poduzetnicima alate koje imaju na raspolaganju, a koji im mogu pomoći da ostvare svoja prava i iskoriste poslovne prilike koje pruža zajedničko europsko tržište.

18.09.2017.

U Belišću održano savjetovanje “Zakon o radu u praksi”

Dana 18. rujna 2017. godine, u prostoru Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. Belišće održano je savjetovanje poduzetnika na temu „Zakon o radu u praksi“. Organizatori savjetovanja bili su Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o., Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. Belišće i Hrvatska udruga poslodavaca.

07.09.2017.

U Slavonskom Brodu održan PUMA seminar „Napredna analiza financijskih izvješća”

Nakona Vukovara i Osijeka, na traženja članova, a zbog osobnog i profesionalnog razvoja svakog pojedinca, Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji sa ZŠEM Poslovnom Akademijom organizirala je u Slavonskom Brodu 07. rujna 2017. godine seminar na temu: „Napredna analiza financijskih izvješća“.

04.09.2017.

Nakon ljetne stanke, održan PUMA seminar u Vinkovcima

Na traženja članova, nakon uspješno održanih seminara u Osijeku i Slavonskom Brodu, HUP Reg. ured Osijek organizirao je seminar u ponedjeljak, 04. rujna 2017. godine u Hotelu Villa Lenije u Vinkovcima, na temu: “Organizacijski dizajn – posao top managementa koji se ne može delegirati”.

21.07.2017.

Trinaestu godinu za redom Osječko-baranjska županija nastavlja sufinancirati Program usavršavanja menadžera

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već dvanestu godinu za redom prepoznaje i Osječko-baranjska županija, stoga je 21. srpnja 2017. godine svečano potpisan trinaesti po redu Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Osječko-baranjske županije.