Aktualno

19.02.2018.

Nastavlja se PUMA program u Vukovarsko-srijemskoj županiji i u 2018. godini

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već dvanaestu godinu za redom prepoznaje i Vukovarsko-srijemska županija. U dosadašnjih jedanaest godina provedbe ovog programa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je preko 2000 polaznika, a samo prošle godine njih 232. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Vukovarsko-srijemske županije za 2018. godinu potpisali su danas 19. veljače 2018. godine Božo Galić, župan i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić.

16.02.2018.

U Osijeku održan okrugli stol „Kretanje zapošljavanja u budućnosti Slavonije i Baranje“

Svi smo svjedoci alarmantne situacije na tržištu rada unazad nekoliko godina. Poslodavci su suočeni sa nedostatkom odgovarajuće radne snage, kao i nepoduzimanjem odgovarajućih mjera kako od nacionalne, tako i od lokalne vlasti. S tim cilje HUP Regionalni ured Osijek organizirao je okrugli stol na temu: Kretanje zapošljavanja u budućnosti Slavonije i Baranje koji se održao 16. veljače 2018. godine u svojim prostorijama.

14.02.2018.

U Osijeku održana radionica: Javna nabava za ponuditelje u praksi

Nakon uspješno održanog seminara u Zagrebu, HUP Regionalni ured Osijeku u okviru svojeg PUMA programa organizirao je savjetovanje na temu: “Javna nabava za ponuditelje u praksi“ koje se održalo u srijedu 14. veljače 2018. godine u svojim prostorijama.

09.02.2018.

U Slavonskom Brodu održan seminar o apsentizmu

Na traženje članova, u Slavonskom Brodu je 09. veljače.2018. godine održan seminar na temu: “Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)? u organizaciji HUP Reg. ureda Osijek i Instituta za upravljanje apsentizmom. Seminar su održali Sandra Čupurdija, MBA, predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom i Damir Kovačević, MBA, dopredsjednik Instituta i autor programa smanjenja troškova bolovanja i drugih izostanaka.

25.01.2018.

Program LIFE predstavljen u Osijeku

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što boljeg informiranja i educiranja poslodavaca o mogućnostima realizacije EU projekata, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike, odnosno Nacionalnom točkom za program LIFE, organizirao je savjetovanje u četvrtak, 25. siječnja 2018. godine u svojim prostorijama, na temu: “Program LIFE”.