Aktualno

20.11.2017.

Savjetovanje o modernizaciji zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka održano u Osijeku i Slavonskom Brodu

HUP u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, HGK, Hrvatskom zajednicom županija i s Udrugom gradova sa svrhom upoznavanja i pravilnog tumačenja zakonskih propisa organizirao je savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka“ koje se održalo u Osijeku 20. studenoga i u Slavonskom Brodu 21. studenoga 2017. godine.

14.11.2017.

PUMA seminar iz zaštite na radu u Osijeku

Na traženje članova HUP-a, a s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o aktualnim zakonskim i podzakonskim promjenama, kao i o promjenama koje su u najavi, u okviru svojeg PUMA programa HUP Regionalni ured Osijek u suradnji sa Zavodom za unapređenje zaštite na radu organizirao je seminar u utorak, 14. studenoga 2017. godine u svojim prostorijama, na temu: “Koje su koristi od dobre zaštite na radu”.

10.11.2017.

HUP dodijelio nagrade za najbolje studentske planove

Od 09. do 11. studenoga 2017. godine u Osijeku u dvorani Gradski vrt održana je 13. Izložba BUDI UZOR u organizaciji TERA Tehnopolis d.o.o. sa partnerima. U okviru izložbe, održana je i smotra edukacijskih i potpornih institucija poput primjerice Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo koje su imale organizirane svoje štandove te atraktivni program Poduzetničke akademije. Na izložbi je bilo predstavljeno 565 izložaka u različitim kategorijama sa sudjelovanjem 17 zemalja, uključujući i udaljene zemlje poput Tajvana, Vijetnama i Indonezije

09.11.2017.

Ravnoteža života i rada - mit ili stvarnost?

naziv je radionice koja se 9. studenoga 2017. godine održala u osječkom uredu HUP-a na traženje članova HUP-a, osobito članova Kluba HUP Osijek HR. Radionica je organizirana u okviru provedbe projekta Balance, u kojemu udruge poslodavaca zemalja istočne Europe - Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, na čelu sa Slovenijom - posljednje dvije godine razmjenjuju iskustva, jačaju povezanost socijalnih partnera i njihovih članova te na nacionalnim razinama analiziraju zakone, izrađuju izvješća i naposljetku predlažu mjere za poboljšanje prava radnika.

06.11.2017.

''Breakfast&Learn - Vodstvo kao izazov'' održan u Slavonskom Brodu

HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji sa Poslovnom akademijom Zagrebačke škole za ekonomiju i management organizirao je seminar „Vodstvo kao izazov“ 06. studenoga 2017. godine u Slavonskom Brodu.