Aktualno

25.07.2017.

Susret HUP – Koordinacije komercijalnih radio postaja s Predsjednikom Sabora RH

25.7.2017. Danas se u prostorijama Vlade RH susrelo predstavništvo HUP-Koordinacije komercijalnih radio postaja s Predsjednikom Sabora, Gordanom Jandrokovićem. Predstavnici Koordinacije upoznali su gospodina Jandrokovića s radom i aktivnostima Koordinacije, te s pripremama za aktivnim sudjelovanjem u donošenju medijske strategije i izmjenama postojećih medijskih akata, a za što su već ranije dobili podršku Ministarstva kulture.

24.02.2017.

Na prvom radnom sastanku HUP- Koordinacije komercijalnih radio postaja izabrani predsjednica i dopredsjednici koordinacije

Silvija Londero, direktorica Mediaservisa izabrana je za predsjednicu, a Drago Gradečak direktor Radija Kaj i Robert Miličević direktor Otvorenog radija za dopredsjednike Koordinacije komercijalnih radio postaja pri HUP-u. Izabrani su, u petak 24. veljače 2017. godine u Zagrebu u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca.

14.02.2017.

Na Svjetski dan radija osnovana HUP-ova Koordinacija komercijalnih radio postaja

13.2.2017. Na današnji simboličan datum kojim se obilježava Svjetski dan radija osnovana je Koordinacija komercijalnih radio postaja u Hrvatskoj udruzi poslodavaca. Koordinacija je osnovana kako bi se očuvale, afirmirale i unaprijedile djelatnosti pružanja medijske usluge radija, kao kreativnih aktera razvoja društva te proizvođača informativnih, kulturnih, obrazovnih i ostalih sadržaja.