Aktualno

04.12.2015.

HUP RIJEKA – Maša Smokrović izabrana za predsjednicu Gospodarsko – socijalnog vijeća Primorsko – goranske županije

Na sjednici GSV-a Primorsko-goranske županije koja je održana 03. prosinca 2015., predstavnica Hrvatske udruge poslodavaca Maša Smokrović izabrana je za predsjednicu GSV-a u slijedećem jednogodišnjem razdoblju. Zamjenik Maše Smokrović bit će Erik Fabijanić, predsjednik Županijske skupštine Primorsko – goranske županije, kao predstavnik PGŽ. Izbor novog vodstva GSV PGŽ na sjednici je potvrđen jednoglasno.

27.11.2015.

Financiranje ulaganja u proizvodne kapacitete i tehnologiju

Regionalni ured HUP-a u Rijeci, organizirao je dana 27. studenog 2015. godine, radionicu posvećenu mogućnostima financiranja iz strukturnih fondova EU - prezentacije na teme:

1) “Kako do bespovratnih sredstava za izgradnju proizvodnih kapaciteta i opremanje novih i postojećih poslovnih jedinica?”, Marija Sitar, direktorica Calluro d.o.o. za razvoj poslovanja
2) „Uloga i proizvodi HBOR-a za poticanje korištenja EU fondova“, Vesna Bartolović, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski Kotar.

20.05.2015.

HUP RIJEKA na panelu povodom Svjetskog dana poduzetništva žena

Svjetski dan poduzetništva žena obilježen je 19. svibnja 2015. u Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci otvorenjem izložbe "Vizualne priče poduzetnica" i održavanjem panel rasprave na temu „PODUZETNIŠTVA ŽENA“.

15.05.2015.

Poduzetnička klima u Istri i Kvarneru Uvjeti, prepreke i prilike za uspješno poslovanje

Hrvatska udruga poslodavaca organizira regionalne skupove poduzetnika i svojih članova u 4 HUP-ova regionalna centra, kako bi se uspostavila jača međusobna suradnja i vidjelo s kojim se problemima susreću poduzetnici „na lokalnoj razini“, te kakva je poduzetnička klima i specifičnosti pojedine regije.

07.05.2015.

HUP Rijeka: Radionica o energetskoj učinkovitosti za poduzetnike

U Opatiji je 5. svibnja 2015. za članove HUP-a Rijeka i poduzetnike Istarske, Primorsko-goranske i Iličko-senjske županije, održana druga regionalna radionica o energetskoj učinkovitosti.