Aktualno

05.11.2014.

Seminar o suvremenim HR trendovima

HUP je u suradnji s udrugom U4HR dana 5.11.2014. godine u Kampusu u Rijeci organizirao seminar o suvremenim HR trendovima. Nazočne je pozdravio Nenad Seifert, direktor regionalnog ureda HUP-a u Rijeci, te je potom riječ dao Mariji Kalinić koja je predstavila udrugu U4HR te dala uvod u seminar.

05.11.2014.

05.11.2014. Seminar o suvremenim HR trendovima, Kampusu Sveučilišta (Radmile Matejčić 5 – Studentski centar na Trsatu), 10:00

Seminar o suvremenim HR trendovima s posebnim osvrtom na praksu upravljanja talentima, interno trenerstvo i mentorstvo,te MBTI (Myer-Briggs Type Indicator) koji će se održati u Rijeci, na Kampusu Sveučilišta (Radmile Matejčić 5 – Studentski centar na Trsatu) u srijedu, 05. studenog 2014. u vremenu od 10.00 do 15.00 sati

Svi koji se bave ili su na bilo koji način uključeni ili zainteresirani za razvoj ljudskih potencijala, vjerujemo da će biti zainteresirani čuti koji su aktualni trendovi na ovom području i iskustva vrhunskih predavačica s područja HR-a.

22.09.2014.

Talent managementa

Prošli tjedan u Splitu je nastavljena suradnja Hrvatske udruge poslodavaca i udruge U4HR, održavanjem još jedne cjelodnevne radionice.

Prvo predavanje održala je Maja Crnjak, Predsjednica Udruge U4HR, na temu Talent managementa gdje je na primjeru Erste grupe opisana praksa provođenja, poteškoće s kojima se tijekom implementiranja procesa susreće HR odjel, ali i dobre strane cjelokupnog procesa.

Neka od ključnih pitanja koju su se postavljala su:
- Kako naći talente?
- Tko su potencijali i kako ih uopće prepoznati?
- Isplati li se ulagati u talente?
- Mora li mobilnost biti glavni kriterij?

18.09.2014.

Strukovna udruga HR Centar predstavila Kodeks Human Resuorces profesionalaca

Strukovna udruga HR Centar u utorak je na prigodnom događanju u Hrvatskoj udruzi poslodavaca službeno predstavila HR Kodeks - jedinstveni dokument u kojem se definira izvrsnost u poslovanju stručnjaka iz upravljanja ljudskim resursima. Uz predstavljanje HR Kodeksa, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca gospodin Davor Majetić i predsjednik udruge HR Centar gospodin Saša Jurković, potpisali su pismo podrške u kojem su definirali buduće korake s ciljem promocije i unaprjeđenja struke upravljanja ljudskim resursima u Hrvatskoj i regiji.

05.04.2014.

05.-06.04.2014. NLP konferencija o izvrsnosti, u Double Tree by Hilton, Zagreb,

Članovi HUP-a ostvaruju pravo na poseban popust od 10%.

Više o konferenciji na www.nlp-u-zagrebu.hr '