Aktualno

17.10.2017.

KONFERENCIJA INTRANSLAW ZAGREB 2017. DALA ODGOVORE NA VAŽNA PITANJA O TRANSPORTU

Međunarodna konferencija transportnog prava i prava osiguranja INTRANSLAW Zagreb 2017 u svom je drugom izdanju u Zagrebu okupila domaće i europske stručnjake iz područja transporta i osiguranja pod zajedničkom temom ''Transportno pravo ususret budućnosti''. Znanstvenici, odvjetnici, predstavnici regulatornih agencija i prometne industrije te brojni drugi, koji se na bilo koji način bave transportom, raspravljali su o aktualnim temama iz područja transporta i osiguranja.

14.06.2017.

CMR-SDR Protokol 1978 za Hrvatsku: Od 1.5.2017. novi okvir odgovornosti cestovnog prijevoznika za robu

Hrvatsko društvo za transportno pravo i Hrvatska udruga poslodavaca, 13.6.2017.g. organizirali su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u Zagrebu tribinu na temu primjene CMR-SDR Protokola 1978 u Hrvatskoj.  

08.05.2017.

Radionica u HUP-u: Osiguranje djelatnosti sudionika zračnog prometa

U četvrtak, 4.5.2017. Hrvatsko društvo za transportno pravo, održalo je u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, nastavak edukacije na temu "Osiguranje djelatnosti sudionika zračnog prometa".

27.04.2017.

Rekordna poslovna godina Cammeo Grupe

Cammeo Grupa predstavila je u svojem zagrebačkom sjedištu rekordne poslovne rezutate od početka
poslovanja. Grupa bilježi snažan rast prihoda, broja zaposlenih i rast tržišnog udjela. Ujedno, obilježeno je
11 godina od prestanka monopola na taksi tržištu u Republici Hrvatskoj. Povodom 11 godina poslovanja u Hrvatskoj i šest godina poslovanja u Zagrebu, Cammeo Grupa je na konferenciji za medije objavila svoje poslovne rezultate te predstavila ukratko planove za budućnost. Konferenciji i predstavljanju poslovnih rezultata prisustvovala je i Ana Falak, direktorica HUP-Udruge prometa u Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

19.04.2017.

HUP na sastanku s ministrom Butkovićem

19.travnja 2017. godine održan je sastanak predstavnika HUP-a i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture. Ministar Oleg Butković, okružen najbližim suradnicima, državnim tajnicima: Majom Markovčić Kostelac, Nikolinom Brnjac, Tomislavom Mihotićem primio je izaslanstvo HUP-a, koje su činili: Gordana Deranja, predsjednica HUp-a, Davor Majetić, glavni direktor, Ivan Pavlović, izravni član te Milan Vrdoljak, predsjednik HUP-Udruge prometa.