6.7.2017. Radionica Efikasnom nabavom do uspješnog poslovanja, Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin, 13:00

06.07.2017.

Nabava kao strateška funkcija koja stvara vrijednost i snižava ukupne troškove u lancu opskrbe.
 
Svako poduzeće bez obzira na veličinu ima određeni oblik procesa nabave. Da li je on u rukama jedne osobe, najčešće vlasnika ili postoje cijeli odjeli koji se time bave, svima je jedno zajedničko – osigurati potrebnu količinu sirovina, rezervnih dijelova, materijala i usluga, odgovarajuće kvalitete i količine uz minimalne troškove. Iako je primarni zadatak nabave, zadovoljiti potrebe ostalih odjela u pravom trenutku, poduzeća sve više prepoznaju važnost nabave kao strateške funkcije. Upravo iz tog razloga upravljanje nabavom i zalihama postaje jedno od važnijih parametara u kontroli troškova i ostvarenju ušteda, povećanju konkurentnosti poduzeća, a samim time i povećanju zadovoljstva krajnjih kupaca.
Predavačica je mr.sc. Nataša Cikač – konzultantica za nabavu i upravljanje zalihama s više od 20 godina poslovnog iskustva na području nabave i logistike od početničkih pa do menadžerskih pozicija u proizvodnim varaždinskim poduzećima, liderima u svojoj branši. Vlasnica je tvrtke Cronata, te je pokrenula projekt Nabavna akademija u 3 modula koji priprema upis 2. generacije polaznika. Certificirana je za provođenje koncepta kontinuiranih poboljšanja (Continuous Improvement). Član je HUND-a (Hrvatska Udruga Nabavne djelatnosti), kolumnista časopisa JaTrgovac te konzultant EBRD-a.

Sve zainteresirane polaznike, a obraćamo se voditeljima službe nabave, djelatnicima u nabavi i komercijali , te svima koji žele usavršiti svoja znanja i vještine u području nabave pozivamo da se prijave na ovu radionicu do do utorka 4. srpnja 2017. godine (ili do isteka slobodnih mjesta).

Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete isključivo e-mailom na hup-varazdin@hup.hr

PRIJAVNICA

POZIV
vrh stranice