5.12.2017. Konferencija: Razdoblje niskih kamatnih stopa, HUP, Radnička 52/1, Zagreb, 10:00

05.12.2017.

Poštovani,

pozivamo Vas na konferenciju Jutarnjeg lista, Hrvatske udruge banaka i Hrvatske udruge poslodavaca ‘Razdoblje niskih kamatnih stopa’ koja će se održati 5. prosinca 2017. u 10 sati u dvorani HUP-a, Radnička cesta 52/1, Zagreb.

Pozdravni govor domaćina održat će glavni direktor HUP-a Davor Majetić. Uvod u panel-diskusiju održat će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, guverner HNB-a Boris Vujčić, direktor HUB-a Zdenko Adrović i glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić. Analize o kamatnim stopama predstavit će ekonomski analitičari Guste Santini i Velimir Šonje. Sudionici glavne rasprave su Petar Vlaić, Končar Distributivni i specijalni transformatori, prof. dr. sc. Marijana Ivanov, Ekonomski fakultet Zagreb, Christoph Schoefboeck, Erste&Steiermärkische bank d.d., Michael Georg Müller, Raiffeisenbank Austria d.d., Zvonimir Savić, Hrvatska gospodarska komora, i Vedran Šošić, HNB. Moderator i diskutant je Frenki Laušić.

Budući da će konferenciji prisustvovati vodeći ekonomski i financijski stručnjaci, akademici i Vladini dužnosnici, bit će to dobra prigoda za razmjenu iskustava i ideja. Na kraju konferencije pozivamo Vas na domjenak koji će ujedno biti prilika za neformalniji razgovor i druženje. Nadamo se da ćete pronaći vremena da nam se pridružite.

Ljubazno Vas molimo da svoj dolazak potvrdite na e-mail:
JutarnjiList.GlavniUrednik@hanzamedia.hr

PROGRAM
vrh stranice