30.10.2017. Savjetovanje: Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka

30.10.2017.

HUP u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, HGK, Hrvatskom zajednicom županija i Udrugom gradova sa svrhom upoznavanja i pravilnog tumačenja zakonskih propisa organizira savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka“ koje će se u ponedjeljak 30. listopada 2017. održati na dvije lokacije:

1) Skupštinska dvorana Palača Varaždinske županije, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin početkom u 10 h
2) Velika vijećnica Županijske uprave u Čakovcu, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec s početkom u 11 h

Svrha savjetovanja je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona i nove Opće Uredbe o zaštiti podataka u svakodnevnom radu službenika, prvenstveno u odnosu na zakonitu i povjerljivu obradu osobnih podataka, korištenje novih informacijskih tehnologija u obradi osobnih podataka kao i o primjeni organizacijskih, kadrovskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka koje su voditelji zbirki osobnih podataka dužni provoditi u svakodnevnom radu prilikom obrade osobnih podataka.

Opća Uredba o zaštiti podataka u cijelosti je obvezujuća i primjenjuje se izravno u svim državama članicama od 25.05.2018. godine.

Savjetovanje će provesti djelatnici stručnih službi Agencije za zaštitu osobnih podataka, a na istoj mogu sudjelovati sudionici koji izvrše prijavu do petka 27.listopada 2017. godine na email edukacija.sluzbenik@azop.hr :
1) Za sudjelovanje na lokaciji Varaždin s naznakom „VARAŽDIN“
2) Za sudjelovanje na lokaciji Varaždin s naznakom „ČAKOVEC“
Na navedenu email adresu sudionicima se pruža mogućnost unaprijed postaviti pitanja.

Poziv Varaždin
Poziv Čakovec
vrh stranice