29.1.2013., Radni ručak s ministrom gospodarstva, Ivanom Vrdoljakom, Hotel Antunović, 13:00-15:00

29.01.2013.

Osiguravanje uvjeta za novo zapošljavanje, poticanje gospodarskog rasta, poboljšanje investicijske klime, ukidanje administrativnih barijera, pristup kapitalu, reforma državne uprave i javnih poduzeća i poticanje izvoza osnovni su zahtjevi poduzetnika za 2013. godinu kako bi se pokrenula pozitivna poduzetnička klima i gospodarstvo.
S obzirom na nedavno preuzimanje sektora gospodarstva, osnivanja radne skupine za privatne investicije unutar Koordinacije za gospodarstvo, od koje poduzetnici imaju velika očekivanja te najava izmjena zakona koji se direktno odnose na poslovanje poduzetnika, HUP-Udruga malih i srednjih poduzetnika na Radnom ručku ugostit će Ivana Vrdoljaka, ministra gospodarstva.



Nakon izlganja ministra gospodarstva, poduzetnici će moći dobiti odgovore na pitanja je li izrađen popis strateških projekata za razvoj gospodarstva, kojim smjerom kreće Vlada RH radi povećanja konkurentnosti Hrvatske te u kojoj mjeri Vlada RH prepoznaje prednosti privatnih investicija u odnosu na kapitalne državne investicije.



Za sudjelovanje na Radnom ručku koji je prilika i za neformalno druženje i stvaranje poslovnih kontakata ispunite prijavnicu u prilogu do 28. siječnja na fax. 4897 556.

Prijavnica
vrh stranice