2.6.2016. Gospodarski susreti Designed for Business 2016, Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb

02.06.2016.

Želite li proširiti posao na međunarodno tržište ili pronaći partnere za zajedničke projekte u sektoru kreativnih industrija?
Trebate li stručnjake za modni dizajn ili nove medije?
Želite li ostvariti suradnju s europskim produkt dizajnerima?
Prijavite se na gospodarske susrete Designed for Business 2016!

Trendovi pokazuju izuzetan porast kulturnih i kreativnih industrija u svijetu, koje sve više postaju ključna komponenta razvoja svih svjetskih ekonomija. Iskustvo zemalja članica Europske unije pokazuje kako postoji pozitivna veza između razine gospodarske razvijenosti i udjela kreativne radne snage u aktivnom stanovništvu.

U sklopu Mjeseca kreativnih i kulturnih industrija, 2. lipnja 2016. godine u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti održat će se gospodarski susreti Designed for Business 2016, organizirani u sklopu projekta Europska poduzetnička mreža. Gospodarski susreti okupit će poduzetnike iz sektora kreativnih industrija iz cijele Europe s ciljem pronalaska potencijalnih poslovnih partnera i predstavljanja svojih proizvoda za međunarodno tržište. Gospodarski susreti (eng. matchmaking, brokerage, b2b) su sastanci koji omogućavaju brzi pronalazak potencijalnih suradnika i poslovnih partnera. Partneri će se susresti na prethodno dogovorenim, 20-minutnim sastancima. Sve funkcionira brzo i jednostavno!

Tko može sudjelovati? Događaj je namijenjen svima koji žele proširiti posao na međunarodno tržište ili pronaći partnere za zajedničke projekte u sektoru kreativnih industrija.

Kako se prijaviti?

1. Posjetite stranicu Designed for Business
2. Registrirajte se, izradite kratki profil svoje tvrtke OVDJE te napišite što nudite, odnosno što tražite. U galeriju možete dodati i fotografije svojih projekata/proizvoda.
3. Istražite profile drugih tvrtki koje sudjeluju na gospodarskim susretima i zabilježite one koje su vam interesantne
4. Od 12. svibnja započnite dogovarati sastanke
5. Dođite 2. lipnja u Muzej suvremene umjetnosti i upoznajte svoje nove poslovne partnere


Sudjelovanje na događanju je besplatno.
vrh stranice