26.10.2015. Kako koristiti financijske izvještaje kod investiranja, Zagrebačka burza d.d., Ivana Lučića 2a, Akademija Zagrebačke burze, Zagreb, 09:00

26.10.2015.

HUP i Zagrebačka burza sklopile su Sporazum o zajedničkoj suradnji u cilju podizanja razine financijske pismenosti, kako opće javnosti, tako i poduzetnika-članova HUP-a.
U sklopu Zagrebačke burze djeluje Akademija Zagrebačke burze koja je specijalizirana za organizaciju i provedbu brojnih edukativnih programa iz financijskih tema kojima doprinosi unapređenju financijskog znanja polaznika i razvoju tržišta kapitala. Usvojenim financijskim znanjima i vještinama polaznici mogu unapređivati upravljanje osobnim i / ili poslovnim financijama.

Polaznici seminara su razne zainteresirane osobe: profesionalci na financijskom tržištu, individualni investitori, studenti, ali sve više i mali poduzetnici, direktori malih poduzeća koji žele proširiti svoja financijska znanja i pronaći odgovore za bolje investiranje te aktivan pristup osobnim financijama i novim izvorima financiranja razvoja poslovanja.

Ovim putem pozivamo Vas na seminar na temu Kako koristiti financijske izvještaje kod investiranja u organizaciji Akademije Zagrebačke burze koji se održava 26. listopada 2015. u prostorijama Burze u trajanju od 09-16 sati.
Ukoliko ste zainteresirani, ljubazno Vas molimo da se prijavite putem HUP-a kako bi ostvarili popust od 10% na cijenu. Plaćanje po osnovi fakture koju šalje Burza. U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: naziv društva, OIB i adresu, ime i prezime i funkciju polaznika.

Kroz seminar i stečenom znanju, polaznici će unaprijediti svoje vještine tumačenja i uspoređivanja podataka iz financijskih izvještaja, u svrhu donošenja optimalne odluke investiranju. Seminar je namijenjen svim investitorima – individualnim kao i zaposlenicima.

Program i ostale informacije pogledajte na linku:

http://www.akademijazse.hr/najava/kako-koristiti-financijske-izvjestaje-kod-investiranja/

Prijave sudionika, članova HUP-a, u cilju ostvarenja popusta putem maila: sanja.smoljak@hup.hr do 22. listopada 2015.
vrh stranice