9.2.2018. HUP Rijeka radionica: Izmjene i dopune Ovršnog zakona; Visoka poslovna škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, 51000, Rijeka, 11:00

09.02.2018.

S ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o aktualnim zakonskim i podzakonskim promjenama, HUP Regionalni ured Rijeka u suradnji sa Ministarstvom pravosuđa organizira besplatnu radionicu na temu: Izmjene i dopune Ovršnog zakona, koji će se održati u petak, 26. siječnja 2018. godine u vremenu od 11:00 do 13:00 sati u prostorima Visoke poslovne škola PAR, Trg Riječke rezolucije 4, Rijeka.
U Narodnim Novinama br. 73/2017 objavljene su najnovije izmjene i dopune Ovršnog zakona, te kako ima dosta pitanja u praksi, predavači na seminaru će biti stručnjaci Ministarstva pravosuđa:

• Ivan Turčić, viši upravni savjetnik u Odjelu za opće propise građanskog procesnog prava,
• Dalibor Ružić, voditelj Odjela za opće propise građanskog procesnog prava.

Koristimo priliku pozvati vas da i prije seminara pošaljete svoja eventualna pitanja ili pak ukažete na nejasnoće u primjeni zakona.
Molimo da svoja pitanja zaključno sa srijedom 7. veljače 2018. godine pošaljete na e-mail: nenad.seifert@hup.hr kako bi ih unaprijed proslijediti predavačima.

Prijave (navesti ime, prezime i tvrtku) su otvorene do popune kapaciteta dvorane, a najkasnije do četvrtka 8. veljače 2018. godine.

Iz iste tvrtke se mogu prijaviti maksimalno dvije osobe.
vrh stranice