23.02.2017. Umijeće vođenja - business, sport, umjetnost, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb

23.02.2017.

Čast nam je pozvati Vas na jedinstvenu konferenciju: "Umijeće vođenja" - business, sport, umjetnost, koja će se održati 23.02.2017. godine u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1 a na kojoj ćete imati priliku poslušati nevjerojatne i inspirativne priče nekih od vodećih ljudi iz svijeta businessa, sporta i umjetnosti. Naši gosti podijelit će svoja iskustva o strategijama vođenja i mentalnim strategijama, koje su ima pomogle u ostvarenju vrhunskih rezultata. Konferencija je organizirana u suradnji s Partus akademijom za razvoj izvrsnosti, a cilj konferencije je motivirati Vas i inspirirati na razvoj izvrsnosti, ali i dati Vam konkretne tehnike i alate kako primijeniti predstavljene ideje u svakodnevnoj praksi.
Dok će s jedne strane naši vrhunski sportaši: osvajači zlatnih paraolimpijskih i olimpijskih medalja Sandra Paović i Slavko Goluža te boksački šampioni Ivana Habazin i Stjepan Božić pričati o tome kako razviti i održati mentalnu snagu i čvrstoću kada je najpotrebnije te kako tehnike motiviranja timova u sportu primjeniti u poslovnom okruženju, neki od naših najpoznatijih lidera iz svijeta businessa: gđa. Ivona Čulo, generalna direktorica Adria Media Zagreb i Ivica Mudrinić, bivši čelnik HT-a i osnivač HUB385 pričat će o svojim uspješnim strategijama vođenja. Gosp. Krešimir Macan, ugledni hrvatski PR stručnjak, podijelit će s Vama svoje uspješne poduzetničke strategije, ali i koja su načela uspješnog PR-a , dok će gosp. Dalibor Šumiga, stručnjak za bihevioralni marketing otkriti što kažu najnovija istraživanja iz područja neuroznanosti o tome kako funkcionira ljudski mozak i kako navedena saznanja primjeniti u vođenju.

Iz svijeta umjetnosti dolaze nam uspješni umjetnici i poduzetnici gosp. Tonči Huljić, gosp. Robert Kurbaša te naša poznata pijanistica Lana Genc i gosp. Boris T. Matić, koji će o vođenju progovoriti iz jedne posve drugačije perspektive.

Na konferenciji ćete u okviru Panel diskusije imati priliku postaviti pitanja svim sudionicima i dodatno saznati sve što Vas zanima. Konferencija uključuje i ručak za sve sudionike.

Za Vas kao članove HUP-a osigurali smo slobodan ulaz. Potrebno je samo na vrijeme rezervirati svoje mjesto, budući da je interes za konferenciju velik, a broj mjesta ograničen.

Osigurajte svoje mjesto i saznajte više o konferenciji na sljedećem linku preko kojeg se isključivo i možete prijaviti:

http://partus-akademija.com/umijece-vodenja/
vrh stranice