22.11.2016. Digitalna (R)Evolucija, Kongresna dvorana Zagrebačkog Velesajma, 10:00

22.11.2016.

Poštovani članovi,

Hrvatska udruga poslodavaca organizator je velike konferencije o digitalnoj ekonomiji. Ideja konferencije je osvrnuti se na stanje razvijenosti digitalne ekonomije u RH, te prilike i prijetnje koje hrvatskim poduzetnicima donosi digitalizacija.




Unutar konferencije cilj je adresirati stupanj razvijenosti osnovnih sastavnica digitalnog društva, kao preduvjeta jačem razvoju, primjeni i usvajanju novih poslovnih i operativnih modela u hrvatskom gospodarstvu, o čemu ćemo govoriti:

22. studenog 2016. s početkom u 10 sati u dvorani Kongresnog centra Zagrebačkog Velesajma

Na Konferenciji o digitalnoj ekonomiji očekujemo više od 450 poduzetnika i poslodavaca, članova HUP-a, ministara, predstavnika diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, brojnih predstavnika elektronskih i tiskovnih medija te drugih visokih gostiju iz gospodarstva i politike.

U predviđenoj panel raspravi sudjelovat će eminentni hrvatski gospodarstvenici, a očekujemo i dolazak generalnog direktora BusinessEurope-a, gospodina Markusa J. Beyrera, ministrice malog i srednjeg poduzetništva i obrta, gospođe Martine Dalić te premijera RH, gospodina Andreja Plenkovića. 

PROGRAM KONFERENCIJE

Svoje prijave molimo šaljite na e-mail adresu: stefica.francina@hup.hr zaključno sa 18.11.2016.
vrh stranice