22.07.2015. Sastanak vodstva SDP-a i HUP-a na temu „16 ključnih pitanja HUP-a“, Iblerov trg 9, 12:00

22.07.2015.

U srijedu, 22. srpnja 2015. godine s početkom u 12:00 sati, Hrvatska udruga poslodavaca održat će sastanak s predstavnicima Socijaldemokratske partije Hrvatske na temu dokumenta „16 pitanja HUP-a“ upućenih parlamentarnim strankama ususret predstojećim izborima. Sastanku će prisustvovati vodstvo SDP-a koje će predvoditi predsjednik stranke i predsjednik Vlade Republike Hrvatske, gospodin Zoran Milanović te predstavnici tijela Hrvatske udruge poslodavaca na čelu s predsjednicom gospođom Gordanom Deranjom.

Sastanak će se održati u prostorijama SDP-a, Iblerov trg 9 u Zagrebu.
Hrvatska udruga poslodavaca uoči izbora postavila je parlamentarnim strankama 16 ključnih pitanja koja se odnose na najvažnije probleme koji poduzetnicima i poslodavcima ograničavaju mogućnost rasta i razvoja njihovih kompanija, a time i ukupnog gospodarstva zemlje. HUP od stranaka očekuje konkretne odgovore koji će biti sastavni dio njihovih ekonomskih programa koje planiraju predstaviti građanima na predstojećim izborima. Odgovori na „HUP-ovih 16“ trebali bi sadržavati konkretna rješenja parlamentarnih stranaka za izlazak iz krize i transformaciju Hrvatske u prosperitetno i otvoreno europsko društvo.

Predstavnici HUP-a na temu „HUP-ovih 16“ dosad su održali sastanke predstavnicima Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske narodne stranke i Hrvatske stranke umirovljenika. Na temu 16 pitanja HUP-a, izaslanstvo Udruge sastalo se i s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović.

Informacija za predstavnike medija koji žele sutra osobno pratiti događaj iz sjedišta stranke: Sastanak je zatvoren za medije i javnost, a predstavnicima medija omogućeno je snimanje (fotoreporterima i snimateljima) uvodnog dijela sastanka s početkom u 12:00 sati, dok su izjave za medije predviđene nakon završetka susreta.
vrh stranice