21.11.2017. Savjetovanje: Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka; HGK ŽK Slavonski Brod, Matije Mesića 9, Slavonski Brod, 11:00

21.11.2017.

HUP u suradnji s Agencijom za zaštitu osobnih podataka, HGK, Hrvatskom zajednicom županija i Udrugom gradova sa svrhom upoznavanja i pravilnog tumačenja zakonskih propisa organizira savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka“ koje će se održati u:

PROMJENJENA ADRESE ODRŽAVANJA
Slavonskom Brodu – utorak 21. studenoga 2017. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HGK ŽK Slavonski Brod, Matije Mesića 9, Slavonski Brod.
Svrha savjetovanja je pružanje dodatnih znanja sudionicima radi jasnijeg razumijevanja pravnog područja zaštite osobnih podataka a time i kvalitetnije i učinkovitije primjene Zakona i nove Opće Uredbe o zaštiti podataka u svakodnevnom radu službenika, prvenstveno u odnosu na zakonitu i povjerljivu obradu osobnih podataka, korištenje novih informacijskih tehnologija u obradi osobnih podataka kao i o primjeni organizacijskih, kadrovskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka koje su voditelji zbirki osobnih podataka dužni provoditi u svakodnevnom radu prilikom obrade osobnih podataka.

Savjetovanje će provesti djelatnici stručnih službi Agencije za zaštitu osobnih podataka, a na istoj mogu sudjelovati sudionici koji izvrše prijavu do petka 17. studenoga 2017. godine na email edukacija.sluzbenik@azop.hr s naznakom „SL.BROD“. Na navedenu email adresu sudionicima se pruža mogućnost unaprijed postaviti pitanja.

Sudjelovanje na savjetovanju je besplatno.
vrh stranice