17.1.2013. Edukativni ciklus „NOVIM ZNANJIMA I ISKUSTVIMA BLIŽE EU“, Zagreb, Hotel Dubrovnik, 10:00 sati

17.12.2012.

Hrvatska udruga poslodavaca poziva Vas na predavanje u sklopu edukativnog ciklusa pod nazivom „Novim znanjima i iskustvima bliže EU“, koje će se održati 17. siječnja 2013. u zagrebačkom Hotelu Dubrovnik, u trajanju od 10:00-15:00 sati.
Na trećem predavanju u okviru ciklusa međunarodne suradnje s poslodavcima iz EU, gostovat će Christopher Syder, partner u odvjetničkoj tvrtki DAC Beachcroft koja predstavlja i štiti interese Konfederacije britanske industrije (CBI – Confederation of British Industry).
CBI je najjača organizacija poslodavaca u Velikoj Britaniji koja štiti i promiče interese poslodavaca na nacionalnoj i međunarodnoj razini i to više od 240 tisuća kompanija različitih veličina i iz različitih sektora. Syder je član Upravnog odbora Međunarodne organizacije rada (ILO Governing Body) i Upravnog odbora Međunarodne organizacije poslodavaca (International Organisation of Employers), najvećeg svjetskog udruženja poslodavaca, sa sjedištem u Ženevi.
Kako su glavna područja rada Sydera zapošljavanje, mirovine, jednakost i diskriminacija, odnosi sa zaposlenicima, jednakost plaća, međunarodno radno pravo i ljudski resursi ovo će biti prilika za informiranje o osnovama zakonodavstva za strane poslodavce koji žele poslovati u Engleskoj, o uvjetima zapošljavanja i oblicima ugovornih odnosa te o osnovnim radnim pravima u Engleskoj. Sudionici interaktvinog seminara moći će dobiti odgovore na pitanja kako Konfederacija britanske industrije pomaže svojim članovima, kako članstvo u EU utječe na englesko tržište rada te koje su teme trenutačno najvažnije za englesku poslovnu zajednicu.
Za sudjelovanje na predavanju koje će se održati na engleskom jeziku, molimo da ispunite priloženu prijavnicu i pošaljete na: hup@hup.hr, fax. 01 4897 556

Prijavnica
vrh stranice