15.10.-16.10.2015. INTRANSLAW - poziv na prijavu radova

15.11.2014.

Akademija pravnih znanosti Hrvatske i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju 1. Međunarodnu konferenciju transportnog prava i prava osiguranja - INTRANSLAW Zagreb 2015 koja će se održati od 15. do 16. listopada 2015. godine u Kongresnom centru Forum u Zagrebu, a Hrvatska udruga poslodavaca organizacijski je partner ovom stručnom događanju.
Konferencija INTRANSLAW Zagreb 2015 želi stvoriti novo okružje za argumentiranu strucnu i akademsku raspravu o modernim pravcima razvoja i primjene pravne stečevine Europske Unije u području cestovnog, željezničkog, zračnog, pomorskog prijevoza i
prijevoza unutrašnjim plovnim putevima, kao i pomorskog i transportnog osiguranja, agencije, špedicije i logistike. Povezujući svijet prakse, gospodarstva, znanstvenog istraživanja, pravnog savjetovanja, zakonodavstva i pravosuđa, INTRANSLAW Zagreb 2015 pruža mogućost komunikacije stručnjacima i znanstvenicima u području transporta i osiguranja te kritičkog osvrta na postojeće stanje. Na konferenciju INTRANSLAW Zagreb 2015 pozvani su svi zainteresirani sudionici koji se u svom području rada i interesa susreću s problematikom transportnog prava i osiguranja. Sudjelovati se može s prijavljenom stručnom prezentacijom, znanstvenim radom ili kao gledatelj. Na konferenciji će dovoljno vremena biti rezervirano za rasprave o izloženim temama otvorene svim sudionicima.

 znanstvene radove potrebno je prijaviti najkasnije do 15. ožujka 2015.g.
 stručna izlaganja potrebno je prijaviti najkasnije do 1. srpnja 2015.g.

Više informacija pronaći ćete na stranici http://www.intranslaw.eu/?lang=hr.
vrh stranice