15.05.2015. Poslovni uzlet u grada Splita, u Domu HV-a, Poljudsko šetalište 1,10:00

15.05.2015.

Poslovni dnevnik vas poziva da se 15. svibnja 2015. pridružite edukativnoj manifestaciji Poslovni uzletu grada Splita, u Domu HV-a, Poljudsko šetalište 1.

Manifestacija posvećena promicanju i edukaciji malog i srednjeg poduzetništva u Split dovodi potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića, te niz zanimljivih besplatnih predavanja za poduzetnike.
U prvom dijelu manifestacije okupljeni će moći poslušati intervju "1 na 1" koji će se ministrom Grčićem voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović te panel diskusiju "Od ideje do uspješnog biznisa - dobri primjeri iz prakse", na kojoj sudjeluju predstavnici Grada Splita i ugledni poduzetnici.

Nakon uvodnog dijela manifestacije svi zainteresirani mogu prisustvovati besplatnim edukacijama koje se održavaju od 13,00 do 17,15 sati.

Ne propustite priliku besplatno naučiti - kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv, kako povoljno oglašavati turističke kapacitete na Googleu i Facebooku, što i kako nakon registracije tvrtke, kako brže i lakše naplatiti potraživanja i niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje. Zato vas pozivamo da čim prije pregledate program na poslovni.hr/split i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.
Također za sve sudionike edukacija, uz podrušku našeg partnera tvrtke Podravka, organiziran je i besplatni ručak u glavnom lobbyu Doma HV-a.

PROGRAM


Prijaviti se možete na poslovni.hr/st-prijava
vrh stranice