14.11.2017. Own the room - metodologija treninga javnog nastupa, HUP, Radnička cesta 52/1, 9:30

14.11.2017.

Prezentacijske vještine danas su neophodne za poslovni uspjeh. Metodologija treninga javnog nastupanja Own The Room (www.owntheroom.com) pomogla je brojnim pojedincima i poslovnim voditeljima poput Sheryl Sandberg (COO Facebooka) i Reida Hoffmana (ustanovitelj i CEO LinkedIna) da svoje komunikacijske vještine izgrade na potpuno novoj razini.
Stoga Vas sa zadovoljstvom pozivamo da i sami s tom interaktivnom, učinkovitom i zabavnom metodologijom dobijete iskustvo iz prve ruke putem ekskluzivnog Own The Room Mini eventa, koji će se održati u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52, 14. studenog 2017. od 9:30 do 13 sati.

To nije klasični trening javnog nastupanja, nego komunikacijski bootcamp na kojem ćete naučiti 9 tehnika za nadgradnju vlastitog autentičnog komunikacijskog stila, poboljšanje vaše poslovne prezencije i uvjerljivost vaših poruka.

Own The Room će osloboditi vaš potencijal kako biste:
- u svojem nastupu koristili više dimenzija govora, ne samo riječi,
- snizili filtere vaše publike i time ojačali vašu poruku
- upotrijebili 5 jednostavnih i učinkovitih načina da u svoj nastup uključite i vašu publiku – bez obzira da li ste na sastanku sa 10 članova svojeg tima ili imate ispred sebe više stotina učesnika na stručnoj konferenciji.

Prijave na e-mail: stefica.francina@hup.hr zaključno do 13. studenog 2017. godine.

O predavačici:

Martina Merslavič trenerica je javnog nastupanja i Own The Room metodologiju koristi da pomaže pojedincima i korporacijama da komuniciraju učinkovitije. Vjeruje u to da svatko ima sposobnost i odgovornost da komunicira bolje i time povećava dodanu vrijednost za publiku. Martina njeguje autentični komunikacijski stil svakog pojedinca i nadgrađuje ga kako bi pomogla da se vaše ideje, vizije i poruke brže dotaknu vaše publike.
vrh stranice