13.10.2017. Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika, Rijeka, MINGPO, 9:00

13.10.2017.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi javna događanja pod nazivom „Sve na jednom mjestu“ s ciljem predstavljanja mogućnosti različitih instrumenata unutarnjega tržišta EU-a koji su na usluzi našim građanima, poduzetnicima i javnoj upravi.
Ciklus javnih događanja je započet u Zagrebu u subotu 9. rujna o.g., te se nastavlja u Osijeku 22. rujna, Varaždinu 29. rujna, Rijeci 13. listopada i Splitu 27. listopada. Uz javno predstavljanje instrumenata unutarnjega tržišta EU-a koji su na usluzi građanima, gospodarstvenicima i tijelima javne uprave, u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca će se održati i stručne prezentacije za gospodarstvenike „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“.


Pridružite nam se u Rijeci u petak, 13. listopada 2017. godine od 9:00 – 12:30 na stručnim predavanjima „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“ koji će se održati u Salonu Grada Rijeke, Korzo 16., I. kat na kojem ćete doznati brojne informacije o digitalnom gospodarstvu, e-računu i e-potpisu, kako pokrenuti poslovanje i pružati usluge ili plasirati vlastiti proizvod na tržišta drugih država EU-a. Saznajte koja su vaša prava u okviru unutarnjeg tržišta Europske unije, kako ih ostvariti i kome se obratiti.
vrh stranice