11.5.2017. Radionica „Uspostava sustava kompetencija“, Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin, 13:00

11.05.2017.

Ljudski potencijali predstavljaju ukupna znanja, vještine, sposobnosti, kreativne mogućnosti, motivaciju i odanost kojom raspolaže neka organizacija. Isti predstavljaju važan resurs pri ostvarenju razvojnih i strategijskih ciljeva organizacije, a zahtijevaju vješto upravljanje usmjereno na osiguravanje adekvatnog broja i strukture zaposlenika, njihovo vođenje i motiviranje, sustave nagrađivanja, prepoznavanje talenata, planiranje edukacija i razvoja, a u krajnjem cilju održavanja konkurentske prednosti svojih zaposlenika i organizacije.
Uz aktualnost teme i na impuls svojih članica Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) Podružnica Varaždin pokreće inicijativu regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih resursa čiji je cilj međusobno povezivanje stručnjaka ljudskih potencijala te razmjenu iskustva, znanja i dobrih praksi.

Zainteresirane stručnjake pozivamo da nam se pridruže na inicijalnom sastanku stručnjaka ljudskih resursa i radionici na temu „Uspostava sustava kompetencije“.

Predavačica je mr.sc. Asja Lajtman Bosilj, poslovna savjetnica i trenerica, direktorica tvrtke Avus d.o.o. za poslovne usluge, organizaciju edukacija i razvoja zaposlenika, certificirana je trenerica poslovnih edukacija u programu verificiranom od Ministarstva obrazovanja i licencirana partnerica međunarodnog programa Master in Mind. Uz dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama ima i bogato iskustvo u održavanju internih i eksternih edukacija na području razvoja mekih vještina. Članica je HR centra i konzultantica EBRD.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Prijave su otvorene do srijede, 10. svibnja 2017. godine (ili do isteka slobodnih mjesta). Molimo Vas da ispunjenu prijavnicu u privitku pošaljete isključivo e-mailom na hup-varazdin@hup.hr 
 
POZIV

PRIJAVNICA 
vrh stranice