10.4.2017. Okrugli stol Investement and Commerce Roundtable, Radnička cesta 52/1, 17:00

07.04.2017.

Poštovani članovi Hrvatske udruge poslodavaca,

pozivamo Vas na okrugli stol koji će se održati u ponedjeljak 10. travnja 2017.g. s početkom u 17 sati, u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/I, pod nazivom “Investment and Commerce Roundtable“.

Partner događanja nam je Omnia Strategy LLP, a glavna gošća i panelistica Cherie Blair, CBE,QC uz koju će na okruglom stolu kao panelisti sudjelovati:

• Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Sloveniju, Slovačku i Mađarsku
• Ivan Mišetić, generalni tajnik, Atlantic Grupa d.d.
• Davor Majetić, glavni direktor HUP-a.
Omnia Strategy je vodeća međunarodna odvjetnička tvrtka koja nudi strateška savjetovanja vladama, poduzećima i privatnim klijentima.
Osnovana 2011. godine od strane Cherie Blair CBE, tvrtka ima urede u Londonu i Washingtonu DC, a bavi se složenim problemima koji zahtijevaju inovativni i multidisciplinarni pristup. Svojim klijentima Omnia Strategy nudi podršku u međunarodnom savjetovanju, javnom i privatnom međunarodnom pravu, međunarodnom rješavanju sporova i strateškim komunikacijama.
Na panelu će se raspravljati o investicijama, ekonomiji, financiranju i prekograničnim sporovima, a radni jezik je engleski. U prilogu su i detaljnije informacije o događanju na engleskom jeziku.
Predviđeno trajanje okruglog stola je do 18:30 sati, nakon čega će uslijediti networking.

Vaše prijave molimo šaljite zaključno do 7.4.2017. godine na e-mail: vali.marszalek@hup.hr

vrh stranice