06.12.2016. Radni ručak s ministricom Martinom Dalić, Hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a, 13:00

06.12.2016.

Poštovani članovi,

pozivamo Vas na Radni ručak s Martinom Dalić, potpredsjednicom Vlade RH i ministricom gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Martina Dalić, potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta prva je govornica iz sastava nove Vlade na našem Radnom ručku.

Dugo spominjane reforme započete su kroz cjelovitu poreznu reformu koja, osim što donosi porezna rasterećenja za poduzetnike i građane, najavljuje i sigurnost i stabilnost.

No, sama porezna reforma neće biti djelotvorna ako izostanu preostale reforme, poput reforme javnog sektora, kao i provođenja mjera za olakšavanje uvjeta poslovanja, stvaranja bolje poslovne klime koja će osigurati pravnu sigurnost, transparentnu javnu nabavu, smanjenje administrativnih troškova poslovanja i prenormiranost sustava.

Potpredsjednica Vlade i ministrica Martina Dalić najavit će ciljeve i smjer kojim se u gospodarskoj politici namjerava ići i kojima će se dugoročno stvarati poticajni uvjeti za poslovanje poduzetnika i konkurentnije gospodarstvo.

PRIJAVNICA
vrh stranice