06.07.2016. Završna konferencija projekta Zajedno u budućnost – oživimo socijalni dijalog u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Spinutska 69, Split, 11:00

06.07.2016.

Završna konferencija projekta „Zajedno u budućnost – oživimo socijalni dijalog u Splitsko-dalmatinskoj županiji“ održava se u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca u Splitu, 06. srpnja 2016. s početkom u 11:00 sati u Restoranu Gusar, Spinutska 69, 21000 Split.
Na završnoj konferenciji će se predstaviti model suradnje socijalnog dijaloga, a namijenjena je predstavnicima poslodavaca, sindikatima, predstavnicima radnika, lokalnoj vlasti te ostalim dionicima koji se žele uključiti i promovirati socijalni dijalog kao važan oblik pregovora, konzultacija i razmjene informacija između predstavnika vlasti, poslodavaca i radnika o temama od zajedničkog interesa u svezi s gospodarskom i socijalnom politikom.

Projekt provodi Hrvatska udruga poslodavaca s partnerima Hrvatskom udrugom radničkih sindikata, Splitsko-dalmatinskom županijom i Udrugom B4 koji zajedno rade na razvoju tripartitnog socijalnog dijaloga na razini sindikati – županija – poslodavci.

Prijave se zaprimaju do 05.06.2016. na e-mail: hup-split@hup.hr
vrh stranice