04.07.2013., „Fit for Health“ Forum za mala i srednja poduzeća i istraživače u području zdravlja, Pavla Hatza 12, Zagreb, 09:30

04.07.2013.

Poštovani,
Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na četvrti po redu Forum za mala i srednja poduzeća i istraživače projekta FP7 „Fit for Health“ koji će se održati dana 04. srpnja (četvrtak) 2013. godine s početkom u 09,30,sati, u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Pavla Hatza 12, Zagreb, Velika dvorana.

HUP je partner konzorcija projekta FP7 “Fit for health” www.fitforhealth.eu koji okuplja institucije iz 27 europskih zemalja i osigurava potporu malim i srednjim poduzećima i znanstvenicima radi zajedničke suradnje u FP7 projektima u području zdravlja, od faze razvojnih ideja sve do eksploatacije istraživačkih rezultata.

Cilj HUP-a je unaprijediti kompetencije malih i srednjih tvrtki za sudjelovanje u referentnim natječajima, kroz edukaciju i pomoć u izgradnji međusobnih partnerstava i konzorcija s EU partnerima, te na taj način povećati sudjelovanje hrvatskih malih i srednjih poduzeća u programima Europske unije za područje zdravlja.

Na forumu ćemo Vam predstaviti projekt „Fit for Health“, dosadašnja iskustva hrvatskih istraživača i poduzetnika u apliciranju na natječaje FP7 Health programa, mogućnosti financiranja za mala i srednja poduzeća u okviru novog programa EU za istraživanje i razvoj Horizon 2020, a forum će dati i poseban osvrt na temu prava intelektualnog vlasništva u kontekstu FP7 projekata, kao i novi hrvatski projekt pod nazivom: „Multidimenzionalna omika u stratifikaciji pacijenata s lumbalnim bolnim sindromom“ (Multi-dimensional omics approach to stratification of patients with low back pain) koji je uspješno povukao sredstva Europske komisije od 17 mil.kn iz FP7 programa.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu te ljubazno molimo da prijavu sudjelovanja dostavite na fax: 01/4897-560 ili e-mail: cepp@hup.hr, do srijede, 3. srpnja 2013. do 16,00 sati.

PROGRAM

PRIJAVNICA
vrh stranice