02.06.2015. Okrugli stol Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije, HGK, Ulica Petra Preradovića 4, 10:00

02.06.2015.

Okrugli stol "Poslovni uzlet Bjelovarsko-bilogorske županije", koji će se održati 2. lipnja 2015. u Bjelovaru u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Ulica Petra Preradovića 4.
U prvom dijelu manifestacije nakon otvorenja, okupljeni će moći poslušati panel diskusiju na temu „EU fondovi – primjeri dobre prakse“. Prezentirat će se uspješni primjeri provedbe projekata, predstaviti će se sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata. Rapravu će povesti važni dionici iz relevantnih institucija koji djeluju na području provedbe programa EU u Hrvatskoj.

U drugom dijelu prisutni će moći poslušati panel diskusiju "Uzlet kontinentalnog turizma " koja će se baviti problematikom nedovoljnog predstavljanja kontinentalnog dijela Lijepe naše. Prometna povezanost i kvalitetna domaća ponuda svakako su zaslužili biti vidljiviji i dostupniji kako domaćim tako i stranim turistima.

Predviđeni panelisti na okruglom stolu su: Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, Igor Premužić, direktor Razvojne agencije Bjelovarsko bilogorske županije, Jakov Ćorić, direktor tvrtke Gala, Jasna Vaniček-Fila, direktorica Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije i Boris Žgomba, predsjednik Udruge putničkih agencija.


Pozivamo Vas da čim prije osigurate svoje mjesto na ovom događanju, a prijaviti se možete ovdje.

Program događanja dostupan je ovdje.
vrh stranice