02.03.2016. Četvrti Poduzetnički kafić Split „Industrija – prošlost i/ili budućnost Splita?“, Hotel Atrium, Domovinskog rata 49A, Split

02.03.2016.

Pozivamo vas na četvrti Poduzetnički kafić Split koji će se održati u srijedu 2. ožujka 2016.g. u Hotelu Atrium, Domovinskog rata 49A, Split s početkom u 17:00 sati.

S ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika, Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. provodi EU projekt „Malom kavom do velikog posla“ financiran iz Europskog socijalnog fonda.
Poduzetnički kafić Split dio je projekta koji se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava. Izvanredna je to prilika za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju.

Ovom prilikom vraćamo se u vremena kada je industrijska proizvodnja bila generator razvoja Splita i okolice a Split bogat grad s dovoljno novca za sufinanciranje sporta, kulture, umjetnosti i cjelokupnog života grada. Osigurava li danas turizam dovoljno kvalitetan život grada? Što treba učiniti da se u Split i okolicu vrate proizvodne industrijske firme i pravi proizvođači?

Rast industrijske proizvodnje od 2,6 % u 2015. godini, rezultat je povećane potražnje na inozemnom i domaćem tržištu. Iako bilježimo nešto bržu dinamiku rasta u odnosu na Europsku uniju, industrijska je proizvodnja daleko manja od one koje se sjećaju stanovnici Splita i okolice. Postoji li ipak mogućnost za povratak industrije na velika vrata i u Splitu? Može li uopće jedan grad srednje veličine uspjeti bez industrije?

Odgovore donosi četvrto druženje poduzetnika na temu:

„Industrija – prošlost i/ili budućnost Splita?“

Gošće i gosti poduzetnici su:

TRPIMIR RENIĆ - predsjednik uprave - Cemex Hrvatska d.d.
TEUTA DULETIĆ - direktorica prodaje i pomoćnica Uprave - Brodosplit d.d.
IVAN PARČINA - predsjednik uprave - Tromont d.o.o.
MIRKO ZELJKO - direktor istraživanja i procesa - AD Plastik d.d.

Rezervirajte svoje mjesto na info@poduzetnickikafic.hr ili nazovite 021/612-673.

Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto čim prije!

Ulaz je slobodan, a kava i kolač su na račun projekta!

Veselimo se Vašem dolasku!


Posjetite našu web stranicu www.poduzetnickikafic.hr
i facebook stranicu www.facebook.com/poduzetnickikafic.hr
vrh stranice